Thursday, January 17, 2008

ΣΕΧΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΜΕ...

1. «Υπάρχει περίπτωση αν αυνανίζομαι συχνά, να τυφλωθώ, να μου δημιουργηθεί τραύλισμα ή να μου εμφανιστεί τριχοφυΐα στις παλάμες;»

Χρόνια και χρόνια, η ίδια ιστορία. Από την πρώτη φορά που η μαμά έπιασε το μοναχογιό της να επιδίδεται στο ιδιαίτερα δημοφιλές σπορ, μέχρι και σήμερα χιλιάδες αγοράκια (και κοριτσάκια εδώ που τα λέμε, αλλά αυτά τα τρώει ως συνήθως η μετάφραση) ζούνε στο φόβο της άγνοιας και της μέρας που θα ξυπνήσουν με τρίχα λυκανθρώπου, επειδή προχτές στο μπάνιο, πώς να το πούμε, να…χαϊδεύτηκαν λίγο περισσότερο και πολύ τους άρεσε, πολύ το ευχαριστήθηκαν.

Έχω λοιπόν, να σας πω τα εξής φίλοι ΄΄αθλητές΄΄… Έρευνες που έλαβαν χώρα στο εξωτερικό από εξειδικευμένους επιστήμονες αποδυκνείουν ότι η χειρωνακτική εργασία (και χαρά) μπορεί να σας βγει σε πολύ καλό. Σε άρθρα ιατρικά τα οποία κυκλοφόρησαν κατόπιν, υποστηρίχτηκε ότι η συχνότητα εκσπερμάτισης δε σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη(περίπτωση πολύ χειρότερη από μερικές τριχούλες παραπάνω).

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική έρευνα, η ομάδα ατόμων που ξεπερνούσε τους 21 αυνανισμούς το μήνα (ε ρε γλέντια!),διέτρεχε μικρότερο κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη. Τίποτα δε, σχετικό με στραβωμάρες, προβλήματα στην άρθρωση και τρίχα πουλόβερ, αντιθέτως μια χαρά τα παιδιά την είχαν.

Tip: Άλλο 21 φορές το μήνα και άλλο 21 φορές τη μέρα. Στη δεύτερη περίπτωση φλερτάρετε πολύ επικίνδυνα και με την αφυδάτωση και άντε να πείτε στο γιατρό στα επείγοντα από τι το πάθατε.

2. «Ο φίλος μου, μου λέει ότι το σπέρμα έχει πολλές πρωτεΐνες και κάνει καλό στο δέρμα αλλά μια φίλη μου υποστηρίζει ότι παχαίνει. Ποια είναι η αλήθεια;»

Το σπέρμα περιέχει σημαντικό γενετικό υλικό όμως παρά το σημαντικότατο φορτίο του, δεν είναι ιδιαίτερο θρεπτικό από τη μια (ο γκόμενος τα έβαψε μαύρα) και παχυντικό από την άλλη (πες στη φίλη σου, ότι για να χάσει κιλά, καλό θα ήταν να κόψει τις σοκολατογουρουνιές). Η μέση ποσότητα (γύρω στη μια κουταλιά της σούπας) περιέχει 200 με 300 εκατομμύρια σπερματοζωάρια. Μιλάμε για περίπου 5 θερμίδες (τσάμπα πράμα, που λένε). Οι θερμίδες αυτές προέρχονται από πρωτεΐνη καθώς και από ένζυμα και σάκχαρα (κυρίως φρουκτόζη), που εκκρίνονται στο σπέρμα από τον προστάτη αδένα, για να εφοδιάσουν το σπέρμα με την απαραίτητη ενέργεια για το ΄΄μακρύ και δύσκολο δρόμο του΄΄.

Το σπέρμα επίσης περιέχει και άλλα καλά στοιχεία, όπως νερό, βιταμίνη C, κιτρικό οξύ, φωσφορικό άλας, διττανθρακικά άλατα, ψευδάργυρο και προσταγλανδίνες και επειδή κατά πάσα πιθανότητα δεν έχετε καταλάβει την τύφλα σας από τα παραπάνω, έχουμε για το τέλος να πούμε το εξής: Δεν είναι και για χόρταση, παν μέτρον άριστον.

Tip: Πες στο φίλο σου, ότι πρωτεΐνες περιέχουν και οι χυμοί. Τα υπόλοιπα, πρέπει να τα κερδίσει με το σπαθί του.

3. «Είναι πιθανό ενώ έχω περίοδο να μείνω έγκυος;»

Σύμφωνα με τους έγκριτους επιστήμονες, τα λεγόμενα των οποίων χρησιμοποιούμε ως επιστημονική βάση (πω πω μόνη μου το έγραψα όλο αυτό;), μια πρώτη απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι, ναι μπορείς να μείνεις έγκυος. Είναι γνωστό (και αν δεν είναι να γίνει) ότι δεν είναι όλες οι αιμορραγίες πραγματικοί περίοδοι. Ενίοτε μια γυναίκα μπορεί να παρουσιάσει μικροποσότητα αίματος με την ωορρηξία και τότε είναι εύκολο να μείνει έγκυος. Επίσης, αν μια γυναίκα έχει ένα σύντομο εμμηνορροϊκό κύκλο (περίπου 21 μέρες) μπορεί να έχει ωορρηξία κατά την 7η μέρα από την αρχή της περιόδου και αν η περίοδος της κρατάει 7 μέρες, είναι πιθανόν να τελειώνει η περίοδος της ενώ εκείνη έχει ωορρηξία.

Tip: Μπερδευτήκατε; Χρησιμοποιείτε σε κάθε σας επαφή προφυλακτικό, για να ξεμπερδευτείτε μια και καλή.

4. «Γιατί τα αγοράκια έχουν στύση όταν ξυπνάνε το πρωί;»

Ξεχάστε τις επιστημονικές εξηγήσεις και απλά αρκεστείτε στο ότι στύσεις υπάρχουν σε πολλές και διάφορες ώρες, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποιο ερέθισμα (φύσηξε λίγο ο αέρας και ιδού!). Όπως είπαμε και πριν δεν υπάρχει ουδεμία ουσιαστική ιατρική εξήγηση γιατί αυτές οι αυθόρμητες στύσεις συμβαίνουν πολύ συχνά και σε καταστάσεις που δημιουργούν μεγάλη αμηχανία(είναι να μη σου τύχει…). Ως προς το θέμα των πρωινών ΄΄ανορθώσεων΄΄, αυτές πραγματοποιούνται κατά την REM φάση του ύπνου, η οποία είναι εντονότερη και συχνότερη λίγο πριν από το ξύπνημα.

Tip: Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσε το.

5. « Σωστό ή λάθος; Όποιος έχει μεγάλα δάχτυλα, έχει και μεγάλο (γκουχ γκουχ γκουχ, κρύωσα)΄΄

Μεγάλα δάχτυλα, μεγάλες μύτες, μεγάλες αναλήθειες. Άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε και να παρηγοριόμαστε. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις, για αντιστοιχία μεγάλων χεριών και πέους (μη χαίρεσαι λοιπόν γλυκιά μου). Όσον αφορά τώρα το μέγεθος των ποδιών, υπήρξαν συγκεκριμένες έρευνες κατά τις οποίες, υπήρξαν συγκρίσεις ανάμεσα σε 104 πέη σε στύση και σε νούμερα παπουτσιών (των αντίστοιχων αντρών, όπως καταλάβατε) και αποτέλεσμα μηδέν.

Tip: Να έχετε κατά νου, ότι ένα μικρό πέος μεγαλώνει περισσότερο από ένα μεγάλο κατά τη στύση. Και επειδή τα ερωτικά ευαίσθητα σημεία της γυναίκας είναι μέσα και γύρω από το εξωτερικό 1/3 του κόλπου, δεν απαιτείται μεγάλο πέος για την ικανοποίηση της. (Λέει ο γιατρός. Εγώ τώρα τι να πω; Αστό, δεν λέω τίποτα)

6. «Είναι πιθανό να σπάσουμε το πέος μας;»

Έκανα μια (εξωιατρική) μίνι έρευνα και ένα έχω να σας πω. Η πλειοψηφεία των αντρών δεν γνωρίζουν ούτε κατά διάνοια που βρίσκεται η κλειτορίδα, όμως όλοι ξέρουν ότι με μια ΄΄στραβοτιμονιά΄΄ μπορεί το πέος να κάνει μιμί σοβαρό και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι…Δεν υπάρχει κόκαλο στο πέος σας, αλλά μπορείτε να προξενήσατε θλάση. Όταν το πέος βρίσκεται σε στύση, μια ξαφνική κάκωση

ή κάμψη μπορεί να σπάσει (πάρτε μια ανάσα πριν το διαβάσετε) το παχύ ινώδες κάλλυμα που περιβάλλει τον ιστό του σηραγγώδους σώματος, το οποίο δημιουργεί τη στύση.

Και για να το πούμε σε απλά ελληνικά, φανταστείτε ότι κάνετε σεξ, η καλή σας βρίσκεται on the top και όπως συχνά συμβαίνει ο ΄΄μικρός κύριος΄΄ βγαίνει καταλάθος έξω από τον κόλπο, πάει η καλή σας να δώσει άλλη μια ώθηση (ενώ πάντα ο ΄΄μικρός κύριος΄΄ είναι έξω) κάθεται πάνω του (επαναλαμβάνω, χωρίς να βρίσκεστε μέσα της) και σας τον ψιλοκάνει σμπαράλια. Φυσικά για να σας ψιλογίνει σμπαράλια, πρέπει η κυρία σας, να κάτσει με δύναμη (για να μην πω και λύσσα, θα το πω) και αρκετά απότομα.

Tip (του πόνου): Αν το πάθετε το κακό, μη νομίζετε ότι θα τη γλυτώσετε με γύψους και άλλα σχετικά. Βλάβη τέτοιου είδους απαιτεί επείγουσα χειρουργική επέμβαση για να αποφύγουμε άλλα χειρότερα. (διευκρινίζουμε ότι για την οποιαδήποτε απότομη κίνηση που συμβεί κατά τη διάρκεια της επαφής, δεν τρέχουμε σε χειρούργους. Άλλωστε αν τελικά το σπάσετε το ΄΄κάτω αγόρι΄΄,

πιστέψτε μας, θα το καταλάβετε (1ον) και θα σας τρέξουν άλλοι, καθότι θα πονάτε πολύ (2ον).

7. « Τι γίνεται με αυτό το περιβόητο σημείο G; Υπάρχει;»

Το σημείο G είναι μια μικρή περιοχή στο άνω κολπικό τοίχωμα, προς την κοιλιά, περίπου 5 με 7 εκατοστά από την είσοδο του κόλπου (πιάστε τις μεζούρες και τα μοιρογνωμόνια).

Το σημείο G ονομάστηκε έτσι, προς τιμήν του Emst Grafenberg, ενός Γερμανού γιατρού, ο οποίος τη δεκαετία του ΄50, έγραψε ένα άρθρο που ανέφερε την ύπαρξη μιας ερωτογενούς ζώνης στο εμπρόσθιο κολπικό τοίχωμα, που διογκωνόταν (praise the Lord!!!), με τον ερωτικό ερεθισμό.

Θα μου πείτε, μια χαρά μέχρι εδώ… Πως το βρίσκουμε όμως το ρημάδι, αν όχι με γεωτρύπανο; Εδώ τώρα το θέμα γίνεται σύνθετο, όσο σύνθετη είναι και η ιδιοσυγκρασία κάθε γυναίκας. Κάποιες κυρίες υποστηρίζουν, ότι όταν βρίσκονται από πάνω, η κατάσταση (λόγω του ότι μπορούν πλήρως να ελέγχουν τις ωθήσεις και τις διεισδύσεις) είναι πολύ πιο ανθηρή για την αναζήτηση του G(i)G(i) σημείου και τελικά την εύρεση του. Άλλες πάλι, ορκίζονται ότι η είσοδος ΄΄από πίσω΄΄ φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Άβυσσος η ψυχή και ο κόλπος μιας γυναίκας…

Tip: Βάλτε την κυρία σας κάτω και ψάξτε την. Όπου ακούτε τα περισσότερα ΄΄ναιναιναιΕΔΩΕΔΩΕΔΩναιναιναιΜΗΣΤΑΜΑΤΑΣ΄΄ , είστε σε καλό δρόμο.

Πάντως, μια ένδειξη για τον εντοπισμό του είναι, ότι κάποιες γυναίκες νιώθουν μια έντονη επιθυμία για πιπί, όταν αγγίζεται το σημείο G, πράγμα καθόλου περίεργο, εφόσον το αγαπημένο σημείο, βρίσκεται πολύ κοντά στην ουρήθρα.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home