Thursday, January 17, 2008


ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΦΟΝΟ (LOL)

-Αν το θύμα σου είναι γυναίκα δεν χρειάζονται και πολλά πολλά. Το θέμα είναι εύκολο.

Φρόντισε όσο πιο συχνά μπορείς να της επιδεικνύεις φωτογραφήσεις όσο το δυνατόν πιο αδύνατων και καλλίγραμμων μοντέλων. Κάνε ότι μιλάς με τον εαυτό σου και αναστενάζοντας λέγε: ΄΄Αχ αυτές είναι γυναίκες, αλλά που, εμάς μόνο χοντρές μας την πέφτουν΄΄. Αυτό βέβαια δεν θα της το πεις ποτέ στα μούτρα γιατί θα γίνει καυγάς, απλά θα το πετάξεις κάποια στιγμή που θα ξέρεις ότι ακούει. Το σίγουρο είναι ότι θα πλακωθεί σε εξαντλητικές ηλίθιες δίαιτες του τύπου ΄΄η δίαιτα του αγγουριού΄΄. Όσο πιο πολύ αδυνατίζει τόσο θα λες εσύ πόσο καυτές γκόμενες είναι τα μοντέλα. Αποτέλεσμα; Να πάθει νευρική ανορεξία και να ζήσουμε να την θυμόμαστε.

-Νοίκιασε ένα ρετιρέ όσο πιο ψηλά μπορείς (πέμπτο με έκτο όροφο). Γράψε όλα τα επεισόδια των σειρών της Ελένης Μαβίλη (χαϊ ροκ, λαβ σόρι κλπ) σε dvd, πάρε τηλέφωνο το θύμα σου και ζήτα του να έρθει σπίτι σου γιατί είσαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Εξήγησε του όταν έρθει, ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα είναι να δεις τις αγαπημένες σου σειρές μαζί του.

Αν δεχτεί, δες όσο πιο πολλά επεισόδια γίνεται το ένα μετά το άλλο χωρίς καμία διακοπή ούτε για κατούρημα. Μετά από τέσσερις με πέντε ώρες, είναι σίγουρο. Θα λυγίσει. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει, θα είναι να πηδήξει από το μπαλκόνι και θα το κάνει! Όμως εξίσου σημαντικό είναι να καταφέρεις να αντέξεις και εσύ!

Αν δεν αυτοκτονήσει αλλά του αρέσει κιόλας, δεν υπάρχει λόγος να τον δολοφονήσεις.

Είναι τόσο ηλίθιος από μόνος του που δεν αξίζει να ασχοληθείς και κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνει πίνοντας χλωρίνη γιατί ήθελε να δοκιμάσει τη γεύση της.

-Ψάξε το ιατρικό ιστορικό του μελλοντικού αποθανόντα , βρες ποιες είναι οι αλλεργίες του και φρόντισε να βρίσκεται πάντα κοντά στα αίτια που του τις προκαλούν. Π.χ : Αν είναι αλλεργικός στα ζώα και τη σκόνη κάντου δώρο ένα σκυλί και μια γάτα μαζί και βάλε του κρυφά σκόνη κάτω από το μαξιλάρι του. Μια δύο μέρες και πάρτον κάτω!
-Αν είσαι γυναίκα και θέλεις να δολοφονήσεις άντρα, πήγαινε μαζί με την καρακ@υλι@ρ@ φίλη σου τη βραδιά που θα παίζει η αγαπημένη του ομάδα το πιο κρίσιμο ματς. Πηγαίνετε φορώντας μόνο τα παλτό, γόβες και ζαρτιέρες και πείτε του ότι αποφασίσατε να του κάτσετε και οι δύο μαζί. Προκειμένου να μην χάσει ούτε το ΄΄μάννα εξ ουρανού΄΄ αλλά ούτε και το ματς, θα αγχωθεί για να προλάβει να το κάνει μαζί σας αλλά και για να τελειώσει πριν αρχίσει το ματς.

Το έμφραγμα είναι σχεδόν σίγουρο. Θάνατος από φυσικά αίτια θα πουν, αλλά εσύ θα ξέρεις…

-Προσηλύτισε το θύμα σου στον Ισλαμισμό. Πείσε τον να ζωστεί με εκρηκτικά και να ανατιναχτεί προκειμένου να γίνει μάρτυρας ήρωας.

Το μόνο αρνητικό (….) στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι αν πραγματικά γίνει μάρτυρας, την κάτσαμε ομαδικώς…

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home